Piëmonte

Begeesterd als we waren van ons bezoek aan Piëmonte in 2017, trokken begin april terug naar de streek ten zuiden van Turijn met wederom onze uitvalsbasis in Castellinaldo. We waren 2 jaar terug al op vele plaatsen geweest, niettemin trokken we toch nog eens naar Alba, Asti en Barollo, en verkenden we voor de eerste keer (helaas op een regenachtige dag) naar Acqui di Terme en Alessandria. Vermits we nog altijd verliefd zijn op Turijn, trokken we daar ook weer 2 dagen naar toe!

Entusiasti della nostra visita in Piemonte nel 2017, siamo tornati a sud di Torino all’inizio di aprile, ancora una volta con la nostra base a Castellinaldo. Siamo stati in molti posti 2 anni fa, tuttavia siamo andati ad Alba, Asti e Barollo, ed esplorato per la prima volta (purtroppo in una giornata piovosa) ad Acqui di Terme e Alessandria. Dato che siamo ancora innamorati di Torino, siamo andati di nuovo lì per 2 giorni! Eh si: tanti saluti ad Ariana e Giulio da Mongalletto!

Meer foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *