De Marken, 2023

We waren al in Toscane, we waren al in Umbrië, we reden dit jaar nog wat door om in De Marken uit te komen. Onze uitvalsbasis was Monterado, waar we te gast waren in het onovertroffen Castello di Monterado. Naast een uitstapje naar de dwergstaat San Marino bezochten we de grootste steden in De Marken. Een prachtige authentieke streek, waar veel (oudere) gebouwen nog de sporen dragen van de aardbeving van 2016.

Eravamo già in Toscana, eravamo già in Umbria, quest’anno abbiamo guidato ancora per finire a De Marchen. La nostra base era Monterado, dove eravamo ospiti nell’insuperabile Castello di Monterado. Oltre ad un viaggio nello stato nano di San Marino, abbiamo visitato le città più grandi delle Marche. Una bellissima regione autentica, dove molti edifici (più vecchi) portano ancora le tracce del terremoto del 2016.

Meer foto’s – Più foto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *