Lombardia / Lago d’Iseo

Het Iseo-meer? Nog nooit van gehoord? Wij ook niet, voor we er naar toe trokken. Maar nu we er geweest zijn, zijn we er wild van! Het ligt tussen het Como-meer en het Garda-meer, en de internationale toeristenmassa heeft het nog niet ontdekt. Genoeg te zien om een week of meer te vullen, door een rondrit rond het meer (met de auto of per boot), een uitstap naar prachtige steden als Brescia en Bergamo (onovertroffen!), of naar de hoofdstad van Lombardije, Milaan …

Meer foto’s – More pictures – Più foto

Lago d’Iseo? Non ne hai mai sentito parlare? Nemmeno noi, prima di andare lì. Ma ora che ci siamo stati, siamo selvaggi! Si trova tra il Lago di Como e il Lago di Garda e la folla di turisti internazionali non l’ha ancora scoperto. Molto da vedere per riempire una settimana o più, un giro intorno al lago (in auto o in barca), un viaggio in splendide città come Brescia e Bergamo (imbattibile!), O nella capitale della Lombardia, Milano …

Lake Iseo? Never heard of it? Neither did we, before we went there. But now that we have been there, we love it! The lake is situated between Lake Como and Lake Garda, and the international tourists have not yet discovered it. Enough to see for a week or more, a tour around the lake (by car or by boat), a trip to beautiful cities such as Brescia and Bergamo (unbeatable!), or to the capital of Lombardy, Milan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *