Lago di Como

Er was nog een meertje waar we nog niet geweest waren, en dat was het Como-meer. Een heel stuk groter dan het Como-meer, met voor ons als uitvalsbasis Cremia, in het noord-westen van het meer. Een ideaal vervoermiddel aldaar was de boot, die we dan ook meerdere malen namen in het naburige stadje Menaggio. We bezochten aldus Varenna en Bellagio, en met de auto trokken we naar Como, Lecco, Villa del Balbianello en Villa Carlotta, al deden we onderweg daarnaar toe ook nog menig ander mooi dorpje aan … voor de volledige fotoreeks: MEER FOTO’S

C’era un altro lago che non eravamo mai stati prima, e quello era il Lago di Como. Molto più grande del Lago di Como, con per noi come base Cremia, nella parte nord-occidentale del lago. Un mezzo di trasporto ideale era la barca, che abbiamo preso più volte nella vicina città di Menaggio. Abbiamo visitato Varenna e Bellagio e siamo andati in auto a Como, Lecco, Villa del Balbianello e Villa Carlotta, anche se lungo la strada abbiamo visitato anche molti altri bellissimi villaggi … per la serie fotografica completa: ALTRE FOTO

There was another lake that we had not been to before, and that was Lake Como. A lot bigger than Lake Como, with for us as base Cremia, in the north-west of the lake. An ideal means of transport there was the boat, which we took several times in the neighboring town of Menaggio. We visited Varenna and Bellagio, and we went by car to Como, Lecco, Villa del Balbianello and Villa Carlotta, although we also visited many other beautiful villages along the way … for the full photo series: MORE PICTURES

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *