Ik ga op vakantie en ik neem mee …

Corona of geen corona, quarantaine of geen quarantaine … ik ben er aan toe, ik ga op reis! En ik neem mee: jullie allemaal. Naar Italië, niet alleen omdat dit het mooiste land ter wereld is, maar omdat we daar samen heerlijk kunnen tafelen (en ook wel een beetje omdat je dat daar aan héél schappelijke prijzen kan doen) … Elke zaterdag zijn we weg, wie mee wil, ga mee! Andiamo !

(En zo vertrok onze digitale reis met al onze Facebook-vrienden, in december 2020, om elke zaterdag te vertrekken om 10 plaatsen in Italië op te zoeken … we reisden tot de laatste week van juni 2021 toen we gelukkig weer écht op reis konden gaan):

Klik hier voor de volledige digitale reis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *